Menu

×

Mini Cart

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

×

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Coconut Oil

Coconut Oil

λάδι καρύδας

INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil

Το λάδι καρύδας είναι πλέον το πιο διαδεδομένο έλαιο στη κοσμετολογία απο έχει πλήθος χρήσεων σε επιδερμίδα και μαλλιά. Το λάδι καρύδας έχει ενυδατικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες που το καθιστούν ευεργετικό για πάρα πολλές χρήσεις. Το έλαιο καρύδας έχει πολλά λιπαρά οξέα, γεγονός που το καθιστά ένα εξαιρετικό φυσικό μαλακτικό και ενυδατικό στοιχείο κυρίως για ευαίσθητες επιδερμίδες και μαλλιά. Επίσης έχει φυσικό δείκτη προστασίας ενάντια στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο. Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και την υγιή, λαμπερή εμφάνιση των μαλλιών.

39
Προϊόντα με αυτό το συστατικό
Coconut Oil περιέχεται σε αυτά προϊόντα