Menu

×

Mini Cart

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

×

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Shea Seed Butter

Shea Seed Butter

Βούτυρο Καριτέ

INCI: Butyrospermum Parkii (SheaButter

Το ακατέργαστο βούτυρο καριτέ προέρχεται από τα φυσικά λιπαρά του καρπού του Αφρικανικού δέντρου Shea και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, D, E και F, ανόργανα συστατικά, καθώς και απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως ελαϊκό οξύ (ω-9) και λινελαϊκό οξύ (ω-6)Το βούτυρο καριτέ έχει την ικανότητα να καταπραΰνει, να ενυδατώνει και να ισορροπεί την υγρασία στο δέρμα. Χρησιμοποιείται ως ενυδατική κρέμα για το ξηρό δέρμα και για τα εκζέματα, όπως επίσης για την ξηροδερμία του τριχωτού της κεφαλής, για τα σκασμένα χείλη και για να βοηθήσει να μαλακώσει το ραγισμένο ξηρό δέρμα στις φτέρνες, στους αγκώνες και στα γόνατα. Ως εκ τούτου, το βούτυρο καριτέ ενυδατώνει αποτελεσματικά όλο το σώμα μας. Επίσης, λειτουργεί ως μέσο επανόρθωσης και αναδόμησης των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών και βοηθά στην αναζωογόνηση και αναγέννηση της τρίχας.


17
Προϊόντα με αυτό το συστατικό
Shea Seed Butter περιέχεται σε αυτά προϊόντα