Menu

×

Mini Cart

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

×

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Isopropyl myristate

είναι ενυδατικός παράγοντας

Το Isopropyl myristate είναι ενυδατικός παράγοντας που βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του τελικού, καλλυντικού προϊόντος απο την επιδερμίδα ή τα μαλλιά. Βοηθάει επίσης στη διατήρηση της σύστασης κρεμών και λοιπόν παρασκευασμάτων. 

26
Προϊόντα με αυτό το συστατικό
Isopropyl myristate περιέχεται σε αυτά προϊόντα