Menu

×

Mini Cart

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

×

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Cetyl Alcohol

είναι μαλακτικός και σταθεροποιητικός παράγοντας

η κετυλική αλκοόλη (Cetyl Alcohol) έχει πάρει το όνομα της από τη Λατινική λέξη "cetus", η οποία σημαίνει φάλαινα αφού στο λάδι φάλαινας εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1817 από το Γάλλο χημικό Michel Chevreul. Όμως πολύ σωστά η απαγόρευση στην αλιεία των φαλαινών έχει αλλάξει τον τρόπο παραγωγής της και τώρα πλέον είναι φυτικής προέλευσηςH κετυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται σήμερα εκτεταμένα από τη βιομηχανία καλλυντικών. Οι χρήσεις της είναι πάρα πολλές. Χρησιμοποιείται ως μαλακτικός παράγοντας σε κρέμες, lotion και scrubs. Χρησιμοποιείται για τη διασφάλιση "διαφάνειας" σε σαμπουάν και σαπούνια. Χρησιμοποιείται ακόμη σε πλήθος καλλυντικών ως "σταθεροποιητής".

23
Προϊόντα με αυτό το συστατικό
Cetyl Alcohol περιέχεται σε αυτά προϊόντα