Menu

×

Mini Cart

  • Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

×

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Fractionated Coconut Oil

Fractionated Coconut Oil

κλασματικό έλαιο καρύδας 

INCI: Caprylic/Capric Tryglyceride

το λάδι καρύδας περιέχει κυρίως κορεσμένα λιπαρά οξέα και είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας με μια περαιτέρω επεξεργασία προκύπτει το κλασματικό έλαιο καρύδας από το οποίο απομακρύνονται σχεδόν όλα τα τριγλυκερίδια μακριάς αλυσίδας, αφήνοντας έτσι κυρίως τα τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας και καθιστώντας το ένα απολύτως κορεσμένο έλαιο. Αυτός ο κορεσμός του δίνει πολύ, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη σταθερότητα. Στην ουσία δεν χάνει τις ευεργετικές ιδιότητες της καρύδας απλά προσφέρει καλύτερη απορροφητικότητα απο το δέρμα και τα μαλλιά. 

7
Προϊόντα με αυτό το συστατικό
Fractionated Coconut Oil περιέχεται σε αυτά προϊόντα